|
|
کدخبر: ۸۲۷۳

معاون طب سنتی وزارت بهداشت:

معاون طب سنتی وزارت بهداشت گفت: انسان در طول زندگی خود در هر مرحله از حیات تغییر می کند البته جنین حرارت و رطوبت غریزی را که مایه حیات انسان است را از پدر و مادر خود به ارثمی برد.

به گزارشامید، محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت در گفت وگو با تسنیم اظهار داشت: انسان در طول زندگی خود در هر مرحله از حیات تغییر می کند البته جنین حرارت و رطوبت غریزی را که مایه حیات انسان است را از پدر و مادر خود به ارثمی برد.

به گفته وی دوران زندگی انسان را می توان به ۴ مرحله تفسیم کرد که مرحله رشد از بدو تولد تا سی سالگی، دارای مزاج گرم و تر، مرحله جوانی بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی، دارای مزاج گرم و خشک، مرحله میانسالی بین ۴۰ تا ۶۰ سالگی دارای مزاج سرد و خشک و مرحله پیری از ۶۰ سالگی به بالا دارای مزاج سرد و تر است.

معاون طب سنتی وزارت بهداشت افزود: حکما هدف اصلی طب سنتی را حفظ تندرستی می دانند و برای هر فصل یا هر سنی توصیه هایی برای حفظ سلامت افراد دارند. از آنجایی که افراد بالای ۶۰ سال اعضاء رئیسه آنها از جمله معده، کبد و قلب آنها به سمت سردی می رود و به دلیل سردی معده هضم غذا دچار مشکل شده و چون غذا به خوبی هضم نمی شود در بدن اخلاط مناسب تولید نمی شود و رطوبات و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می کند.

خدادوست عنوان کرد: ورزش هایی مانند پیاده روی برای سالمندان بسیار مفید است که موجب کاهش مواد زائد در بدن شده همچنین مصرف غذاهای لطیف و زود هضم می تواند برای سالمندان مفید باشد.

وی ادامه داد: بروز خشکی پوست و بیماری هایی دارای مزاج سرد و خشک است در سالمندان بیشتر بروز پیدا می کند که ماساژ با روغن هایی مانند بادام و بنفشه برای رفع خشکی پوست بسیار مناسب است.

معاون طب سنتی وزارت بهداشت بیان داشت: بد خوابی یکی از مشکلاتی است که در سالمندان رخ می دهد به دلیل اینکه مزاج به سمت سردی گرایش پیدا می کند سالمندان خواب خوب ندارند و با تدابیر غذایی می توان مشکل بد خوابی را حل کرد همچنین استفاده از غذاهایی که رطوبت زیاد دارند مانند کاهو همراه با ادویه های گرم می تواند برای رفع کم خوابی مفید باشد.

انتهای پیام /

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار