موج بیستم حملات موشکی ایران به حیفا و تل‌آویو

موج جدید حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی صبح امروز، یکشنبه، انجام شد.

 موج بیستم حملات موشکی ایران به حیفا و تل‌آویو

بیستمین موج حملات موشکی ایران با به‌کارگیری ترکیبی از انواع موشک‌های دوربرد سوخت مایع و جامد با قدرت سر جنگی ویران‌کننده و استفاده از تاکتیک‌های جدید عبور از سپر دفاعی دشمن علیه اهداف به سرزمین‌های اشغالی صبح امروز، یکشنبه، انجام شد.

منابع اسرائیلی می‌گویند: حدود 30 فروند موشک در این حمله شلیک شده است.

اهداف اصلی حمله ایران، دو شهر حیفا و تل‌آویو هستند.

گفته می‌شود فرودگاه‌ بن‌گوریون، مرکز تحقیقات بیولوژیک رژیم و پایگاه‌های پشتیبانی رژیم و لایه‌های مختلف مراکز کنترل و فرماندهی نیز جزو اهداف هستند.

در حیفا چندین اصابت ثبت شده‌اند و برخی موشک‌ها نیز به اهدافشان در تل‌آویو برخورد کرده‌اند.

حجم تخریب‌ها بالا گزارش شده است

صدای انفجارهای مهیب در مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی شنیده شده است و همه شهرها در حالت آماده‌باش هستند.

 

رسانه‌های عبری می‌گویند مشخصاً در حیفا، پیش از حمله، آژیر خطر به صدا در نیامده است

** اولین استفاده از موشک خیبرشکن با چند کلاهک درحمله به اسرائیل

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی بیستمین موج حملات موشکی به سرزمین های اشغالی، بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

ولا حول و لا قوه الا به الله العلی العظیم

موج بیستم عملیات وعده صادق 3، با شلیک 40 فروند موشک سوخت جامد و مایع آغاز شد.

در این عملیات، برای نخستین بار از موشک بالستیک چند کلاهکه‌یِ خیبرشکن از نسل سوم موشک های هوافضای سپاه پاسداران، با بهره گیری از تاکتیک های جدید و غافل گیر کننده جهت اصابت دقیق تر، مخرب تر و موثرتر استفاده شد.

فرودگاه بن گورین، مرکز تحقیقاتِ بیولوژیک رژیم و مراکز جایگزین کنترل و فرماندهی، در این موج، مورد اصابت موشک های هدایت شونده، با قابلیت مانور سرجنگی در زمان فرود، هدایت تا لحظه برخورد و دارای کلاهک های شدید الانفجار و ویران کننده یِ متفاوت، قرار گرفت. 

این بارهم آژیرها بعد از اصابت های دقیق به صدا در آمد و دشمن را از تعادل خارج ساخت. اعلام می کنیم هنوز بخش های اصلی ظرفیت نیروهای مسلح جمهوری اسلامیِ ایران در این دفاع مقدس عملیاتی نشده اند.

و من نصر الا من عندالله العزیز الحکیم

 

ارسال نظر

خبر‌فوری: میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد