|
|
کدخبر: ۱۵۸۳۹۸

وزیر اقتصاد در صحن علنی مجلس عنوان کرد:

طیب نیا از برنامه ریزی وزارت اقتصاد برای ارتقا جایگاه ایران در بهبود فضای کسب و کار تا سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دولتخبرگزاری فارس، علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی صبح امروز در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه توضیحاتی درباره برنامه این وزارتخانه پیرامون اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت اقتصاد و دارایی برای اجرای بندهای ۱ و ۲ سیاست های اقتصاد مقاومتی که به مسئله تامین شرایط و منابع در جهت تسهیل کارآفرینی و رشد اقتصاد در استان ها اشاره دارد برنامه های کمی ای را در نظر دارد.

وی ادامه داد: یکی از اهداف ما این است که تا سال ۹۶ جایگاه ایران در بهبود فضای کسب و کار ۴۰ رتبه ارتقا پیدا کند.

وی عدم واگذاری مستقیم مطالبات به بخش خصوصی را یکی از برنامه های وزارت اقتصاد در این زمینه عنوان کرد و افزود: ما سعی داریم در این هدف منابع را از طریق واگذاری سهام به بخش خصوصی و دیگر بخش ها واگذار کنیم.

وزیر اقتصاد افزایش کارآمدی و توان تسهیلات دهی ۷ بانک دولتی و اجرای طرح تحول سیستم بانکداری کشور را از اقدامات وزارت اقتصاد در زمینه فضای اقتصاد کشور عنوان و اظهار داشت: برنامه راهبردی دولت در زمینه اصلاح سیستم بانکی با کاهش بدهی دولت به بانک ها و افزایش سرمایه و کاهش اضافه برداشت بانک ها از بانک مرکزی محقق می شود.

طیب نیا با اشاره به بند ۱۶ سیاست های اقتصاد مقاومتی که به مسئله صرفه جویی در اقتصاد اشاره دارد گفت: محور اساسی اقدامات وزارت اقتصاد در این زمینه تقویت نظام خزانه داری کشور است و همچنین افزایش اشراف دولت به املاک و اراضی دولتی و رساندن ۴ پروژه کلیدی در زمینه اشراف بر منابع به ظرفیت صددرصد از دیگر اقدامات وزارت اقتصاد در این زمینه خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت سیستم مالیاتی گفت: یکی از مهمترین برنامه های وزارت اقتصاد تقویت نظام مالیاتی کشور است و ما ماه گذشته شورای راهبردی مالیاتی کشور را تشکیل دادیم.

وزیر اقتصاد افزایش درآمدهای مالیاتی کشور، افزایش اظهارنامه های الکترونیکی، افزایش سهم شرکت ها از مالیات و همچنین نسبت مالیات معوقه به درآمد مالیات های مستقیم از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد را از دیگر برنامه های دولت در این زمینه عنوان کرد.

طیب نیا بند ۱۹ سیاست های اقتصاد مقاومتی که به مسئله شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد اشاره دارد مدنظر قرار داد و افزود: گسترش سیستم های اطلاعاتی و الکترونیکی می تواند از فساد جلوگیری کند و دولت مکانیزه کردن اقتصاد را به عنوان مهمترین راهکار در زمینه جلوگیری از فساد انتخاب کرده است.

وی استقرار سیستم های یکپارچه در بانکداری، بیمه و گمرک را از مهمترین برنامه های دولت در زمینه جلوگیری از فساد مطرح کرد.

ادامه دارد…

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار