آهن پرایس: انواع مختلفی از ورقهای فولادی تولید و در بازار عرضه میشود که هر یک به تناسب ویژگیها و مشخصات فنی کاربرد منحصر به فردی دارد. ورق استیل که به ورق استنلس استیل و فولاد ضدزنگ شناخته میشود یکی از ورقهای فولادی موجود در بازار است که به دلیل آلیاژ به کار رفته در تولید آن ویژگیهای مکانیکی و شیمیایی متفاوتی نسبت به سایر ورقهای فولادی دارد.
بر همین اساس قیمت ورق استیل نیز عمدتا بالاتر از سایر ورقهاست و افزون بر این انواع مختلفی دارد که براساس ترکیبات آلیاژی و شکل ظاهری آن به دستههای مختلفی تقسیم میشود. در ادامه به معرفی ورق استیل، انواع این محصول و قیمت ورق استیل و کاربردهای آن پرداخته میشود.
قیمت و وزن ورق استیل
قیمت ورق استیل عمدتا متأثر از فاکتورهایی نظر وزن ورق استیل، برند، استاندارد تولید، نوع و سری ورق استیل، نوسانات نرخ دلار، میزان عرضه و تقاضا، وضعیت واردات و صادرات و هزینه حمل و نقل است.
اما نوع ورق استیل(سری 200، 300، 400 و ...)، رنگ ورق، طرح ورق استیل، و ضخامت ورق که تعیینکننده وزن ورق استیل در محاسبه قیمت ورق استیل در نظر گرفته میشود.
تولید ورق استیل طرحدار و رنگی فرایندی پس از تولید است و فابریک کارخانه نیست به همین منظور قیمت ورق استیل دکوراتیو و ورق استیل رنگی از نوع معمولی آن گرانتر است.
گفتنی است خدماتی مانند فرمینگ، جوشکاری و برشکاری و سوراخکاری از جمله خدمات شرکت آهن پرایس است که به کلیه مشتریان ارائه میشود.
انواع مختلف ورق استیل
ترکیبات به کار رفته در عنصر تشکیل دهنده ورق استیل شامل نیکل، مس، نیوبیوم، مولیبدن، سلنیوم، تیتانیوم و ... است که تفاوت درصد هر یک از این عناصر در ورق محصول جدید از این محصول خواهد بود که به طور کلی به دو دسته ورق استیل بگیر و ورق استیل نگیر تقسم میشود اما هر یک از این موارد شامل زیرمجموعههای مختلفی از انواع ورق استیل است.
به عبارتی دیگر با توجه به آلیاژهای موجود در ورق استیل این محصول در چندین سری 200 300، 400، 500 و 600 تولید میشود که برخی از آلیاژهای آن پرکاربردتر و شناخته شدهتر هستند که از جمله آنها میتوان به ورق استیل 304، ورق استیل 430، ورق استیل 420، ورق استیل 309، ورق استیل 310، ورق استیل316، ورق استیل 201، ورق استیل رنگی و ورق استیل طرح دار را شامل میشود. گفتنی است کاربرد و قیمت ورق استیل در انواع مختلف آن متغیر است.
قیمت ورق استیل 310
ورق استیل 310 که در بازار به ورق استیل نسور صنعتی و 1.4841 نیز شناخته میشودجزو پرکاربردترین سریهای 300 ورق استیل است که عمدتا در کورهها و مخازن، انواع لولههای تأسیسات و مبدلهای حرارتی به کار میرود.
این ورق استیل غالبا در ضخامتهای 0.3 تا 50 میلیمتر تولید میشود بر همین اساس قیمت ورق استیل 310 در ضخامتها و ابعاد مختلف متغیر است.
از ویژگیهای مهم ورق استیل نسوز میتوان به قابلیت جوشکاری، مقاومت به خوردگی و استحکام متوسط در دمای بالا اشاره کرد.
قیمت ورق استیل 430
از دیگر ورقهای استیل ضدزنگ که کربن پایینی دارد ورق استیل 430 است که از انعطاف بالایی نیز برخوردار است و بیشترین کاربرد را در صنایع لوازم خانگی دارد.
قیمت ورق استیل 430 در انواع مختلف شیت و رول با توجه به ضخامت آن متغیر است. از دیگر ویژگیهای این نوع ورق میتوان به مقاومت به دما، شکل پذیری بالا، قابلیت جوشکاری و مقاومت در برابر خوردگی اشاره کرد.
قیمت ورق استیل دکوراتیو
قیمت ورق استیل دکوراتیو به دلیل کاربرد گسترده آن برای برخی از مصرفکنندگان و صنایع وابسته به این محصول حائز اهمیت است، گفتنی است این نوع ورق با ورق استیل معمولی تفاوت دارد و بیشتر در صنعت معماری و ساخت مصنوعات به کار گرفته میشود.
بر همین اساس از ویژگیها و مشخصات این نوع ورق استیل که در تعیین قیمت ورق استیل دکوراتیو نیز نقش دارد میتوان به رنگ ورق، ضخامت ورق، خرید به صورت شیت و رول و طرح ورق استیل دکوراتیو اشاره کرد.
ورق استیل دکوراتیو با ضخامتها 0.25، 0.3، 0.4، 0.5، 0.6، 0.7، 0.8، 1، 1.25، 1.5 و 2 میلیمتر در رنگهای مختلف طلایی، نقرهای، مشکلی، رزگلد، دودی و ... تولید میشود که ممکن است قیمت ورق استیل دکوراتیو در هر رنگی متغیر باشد.
علاوهبر این طرحهای مختلفی از این نوع ورق در بازار عرضه میشود که شامل طرح چوب، طرح گندمی، طرح اسلیمی، طرح ابر و بادی، خش دار و... میشود که در قیمت ورق استیل دکوراتیو اثرگذار است.
مهمترین کاربردهای ورق استیل
از آنجایی که ورق استیل محصولی گران قیمت و خاص با ویژگیهای مقاومت بالا در برابر زنگزدگی، خوردگی و حرارت، استحکام بالا و زیبایی ظاهری است که استفاده از این محصول را بهرغم قیمت بالای آن، در بسیاری از صنایع به دلیل کاهش هزینه نگهداری مقرون به صرفه میکند. در ادامه به برخی از کاربردهای انواع ورق استیل اشاره میشود.
- دکوراسیون و داخلی(نمای ساختمان، کابینت، پوشش کف و سقف و دیوار)
- صنعت پزشکی(تجهیزات و وسایل پزشکی و دندان پزشکی، ایمپلنتها و ...)
- صنایع دریایی(کانتینر، لنچ، قطعات و تجهیزات کشتی، سازههای دریایی)
- صنعت الکترونیک(موبایل، لپ تاپ، کامپیوتر)
- خودروسازی(بدنه و شاسی، قطعات خودرو، فلنج، پیستون و...)
- لوازم خانگی(مانند قاشق، چنگال، ماشین ظرفشویی، اجاق گاز)
- صنایع غذایی(خطوط تولید و بستهبندی، مخازن نگهداری مواد غذایی و پخت و پخز)
- صنعت کشاورزی(سیستم تهویه، سیستم آبیاری، قطعات ماشین آلات کشاورزی)
- تجهیزات ورزشی(میلههای بارفیکس، صفحات وزن، گیره، پیچ و مهر)
ورق استیل از کجا بخرم؟
همانطور که اشاره شد بخش عمدهای از ورقهای استیل موجود در بازار از طریق واردات تأمین میشود به همین دلیل قیمت ورق استیل نسبت به سایر ورقهای فولادی گرانتر است.
از جمله برندهای مشهور ورق استیل میتوان به یوسکو تایوان (Yusco)، پوسکو کره (Posco)، وایسی تایوان، تسکو استیل کره جنوبی (Tesco steel)، تیسکو چین (Tisco)، ویراج هند (Viraj) اشاره کرد.
برخی خرید و بررسی قیمت ورق استیل میتوانید به سایت آهن پرایس مراجعه کنید و علاوهبر محاسبه قیمتها و برآورد تناژ و بودجه مدنظر خود، نمودار نوسانات قیمت ورق استیل در آهن پرایس نیز مشاهده کنید.
از آنجایی که ورق استیل محصولی گران قیمت است، توصیه میشود پیش از خرید با کارشناسان فروش آهن پرایس مشورت کنید تا علاوهبر خرید ورق متناسب با نیاز خود، از خرید ورق استیل تقلبی نیز جلوگیری کنید، به همین منظور میتوانید از طریق شماره 02154103 با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.
ارسال نظر