|
|
کدخبر: ۱۶۲۹۶۷

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، یکی دستاوردهای توافقات ژنو را ساخت پالایشگاه از سوی ایرانی ها در اندونزی دانست و گفت: فضا به نفع ایران در بازارهای جهانی تغییر کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین شافعی در حاشیه جلسه کمیته ماده ۷۶ در جمع خبرنگاران گفت: ضرورت بازنگری در قانون مبارزه با قاچاق کالا او ارز وجود دارد، چرا که این قانون مشکلات زیادی را بر سر راه تولید و تجارت ایجاد کرده و مغایرت با اقتصاد مقاومتی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: قرار است اصلاحیه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سوی هر یک از قوای سه گانه بررسی شده و پس از کار کارشناسی در صحن علنی مجلس به تصویب رسد.

وی تصریح کرد: از جمله تعارضات در این زمینه مشکل متعارض بودن این قانون با گمرکات کشور است که روند ترخیص را کند کرده است ضمن اینکه در ترانزیت کالاها نیز پیچ و خم های جدیدی را حادثنموده است.

به گفته شافعی، در خصوص قانون تامین اجتماعی نیز مشکلات زیادی وجود دارد که در کمیته ماده ۷۶ با حضور نمایندگان قوای سه گانه در مورد آن بحثو تبادل نظر صورت گرفت، این در شرایطی است که بر اساس ماده ۱۱۰ قانون تامین اجتماعی لیست های حقوقی کارکنان هر بنگاه باید به سازمان تامین اجتماعی ارجاع داده شود و این سازمان ظرف ۶ ماه نظر نهایی خود را در خصوص این فهرست اعلام نمایند در حالی که بعضاً این کار تا یک سال نیز به طول می انجامد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران ادامه داد: در این کمیته به تصویب رسید که چنانچه سازمان تامین اجتماعی ظرف مدت شش ماه فهرست را تایید نکند، کارفرما می تواند لیست را مشخص کرده و خود شخصاً عمل نماید.

به گفته وی، تلاش کمیته ماده ۷۶ افزایش سقف ممنوع الخروج بودن مالیاتی از ۵۰ میلیون به ۵۰۰ میلیون تومان است. این نقض حقوق شهروندی است و کمیته نیز به شدت آن موضوع را پیگیری می کند.

شافعی خاطرنشان کرد: با گذشت سه ماه از توافق ژنو به نفع ایران در بازارهای جهانی رقم خورده و از جمله دستاوردهای این توافقات ساخت پالایشگاه از سوی ایران در اندونزی است.

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار