|
|
کدخبر: ۱۶۶۷۷۰

۴ راهکار برای جلوگیری از هک گوشی های هوشمند

خبرگزاری تسنیم: بازی «انگری برد» در چند ماه گذشته با ادغامی پیچیده به یک کد مخرب مجهز شده است که در صورت اجرای آن بر روی گجت موبایل، حتماً مشکلاتی را برای شما به همراه خواهد داشت.

به گزارشخبرگزاری تسنیمو به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا، امروزه گوشی های هوشمند به دلیل دارا بودن سیستم عامل، بسیار مورد تهدید هکرها قرار می گیرند؛ مساله ای که موجب می شود تا کاربران برای محافظت و حراست از اطلاعات ذخیره شده در گوشی های تلفن همراه، حساسیت بیشتری داشته باشند و از روش هایی ساده ولی کارآمد برای محافظت هرچه بیشتر از این اطلاعات بهره مند شوند.

در همین راستا چهار روش از مهمترین راهکار ها برای جلوگیری از هک شدن گوشی های هوشمند و پیشگیری از اینگونه اتفاقات در ادامه ارائه می شود که به کار بستن آن ها می تواند تاثیر بسزایی در افزایش امنیت گوشی های تلفن همراه هوشمند داشته باشد.

۱ - باز نکردن لینک های موجود در ایمیل های نا شناس

بهتر است پیام های نا شناس و یا ایمیل های نامطلوبی را که در آن ها لینکی درج شده است را مورد استفاده قرار ندهید، زیرا در اکثر مواقع مخربان با ارسال یک «اکسپلوت» و کد مخرب می توانند گوشی های هوشمند و یا تبلت شما را تحت کنترل در بیاورند و این به دلیل آن است که شما ایمیل حاوی لینک مذکور را مورد استفاده قرار داد ه اید.

۲ - عدم استفاده از بازی ها و اپلیکیشن های موجود در منابع غیر معتبر

اگر به بازی و یا اپلیکیشن احتیاج دارید، سعی کنید آن ها را از منابع معتبر دریافت کنید، چرا که بعضی از همین بازی ها می توانند مملو از کد های مخربی باشند که باعثبروز مشکلات حاد می شوند. برای مثال بازی «انگری برد»(Angry Bird) که یک بازی پرطرفدار می باشد، در چند ماه گذشته با ادغامی پیچیده به یک کد مخرب مجهز شده که اگر این بازی بر روی گجت شما اجرا شود، حتماً مشکلاتی را برای شما به همراه خواهد داشت.

۳ - حفاظت از اطلاعات موقعیتی و شخصی

اگر علاقمند به عکاسی با تلفن شخصی خودتان هستید و نمی خواهید اطلاعات موقعیتی و برخی دیگر از اطلاعات شخصی شما توسط عکس گرفته شده منتشر شود، کافیست گزینه های مربوط به «GPS Camera» را غیرفعال کنید.

دلیل این کار این است که وقتی شما در حال عکاسی با موبایل خود هستید، دوربین اطلاعات موقعیتی شما را توسط GPS دریافت کرده و ضمیمه تصویر می کند و همچنین برخی اطلاعاتی مثل نام تلفن و نوع دوربینی که با آن تصویر ثبت شده نیز همراه تصویر گرفته شده ذخیره می شوند.

این اطلاعات به راحتی قابل مشاهده است و هنگامی که شما تصاویر خود را در شبکه های اجتماعی منتشر می کنید، افراد مختلفی می توانند این اطلاعات را مشاهده و از آن ها سوء استفاده کنند.

۴ - روشن نکردن وای فای در مکان های نا امن

بلوتوثو وای فای خود را در مراکز شلوغ خاموش نگه دارید، چرا که امروزه بدون آنکه شما متوجه امری شوید می توانند به تلفن شما نفوذ پیدا کرده و اطلاعات شما را به سرقت ببرند، البته اگر شما به هر دلیلی نمی خواهید بلوتوثیا وای فای خود را خاموش کنید، بهتر است از گزینه «عدم نمایش از دیگران» و یا «حالت امن» یا گزینه های مشابه که در بخش امنیتی تنظیمات دستگاه شما موجود است، استفاده کنید.

انتهای پیام /

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار