|
|
کدخبر: ۱۴۷۵۸۹

سلامت > تحقیقات - همشهری آنلاین: تحقیقات بالینی جدید محققان آمریکایی بر روی بیماری که سیستم ایمنی بدن وی انواع مختلف آنتی بادی های خنثی را تولید می کند، امیدهای تازه ای برای تولید واکسن ایدز به وجود آورده است.

به گزارش ایرنا، این بیمار، ترکیب نادری از HIV و بیماری لوپوس اریتماتوسوس(SLE) دارد که در آن، سیستم ایمنی بدن به سلول ها و بافت خود بدن حمله می کند.

ایدز چیست؟

بارتون اف هاینز استاد پزشکی و ایمونولوژی دانشگاه پزشکی دوک در مرکز پزشکی دانشگاه دوک در آمریکا در این باره می گوید: ما پس از سال ها جستجو توانستیم بیماری مبتلا به SLE مزمن را که به ویروس HIV نیز آلوده شده است، پیدا کنیم تا دریابیم آیا این فرد می تواند آنتی بادی های خنثی تولید کند یا خیر.

دانشمندان دریافتند که این بیمار این آنتی بادی های مهم را تولید کرده و تعیین چگونگی پاسخ ایمنی، درک آنها از این فرایند را افزایش داده است.

آنتی بادی های خنثی به طور کلی در مقابل گونه های بسیاری از عوامل بیماری زا موثر بوده و با مسدود کردن و یا خنثی کردن اثرات بیولوژیکی بیماری از سلول ها محافظت می کنند.

به گفته محققان برخی از افرادی که بهویروس HIVآلوده می شوند، این آنتی بادی ها را تولید می کنند اما حداقل دو سال طول می کشد که این اتفاق در بدن فرد آلوده بیفتد.

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار