|
|
کدخبر: ۱۶۲۴۰۰

گریه نکردن و سرکوب احساسات منفی می‎تواند سلامتی انسان را به خطر بیندازد پس کسانی که فکر می‎کنند با گریه به احساس خوبی می‎رسند بهتر است اشک بریزند.

یک روانشناس گفت: گریه کردن فشار خون را تعدیل می‎کند.

زهرا نیازی در گفت‎وگو با ایسنا، اظهار کرد: گریه کردن یک واکنش احساسی تطبیقی و هیجانی مثبت یا صنفی در برابر ناملایمات و استرس‎هاست.

وی با اشاره به اینکه گریه کردن همیشه منفی نیست، بیان کرد: گاهی فرد با گریه کردن خود را تخلیه کرده و به یک آرامش روحی دست می‎یابد و این چنین خود را آرام می‎کند.

نیازی تصریح کرد: فرایندهای اضطرابی بدن چون فشارخون با گریه کردن تعدیل شده و در تسکین غم و تنش نقش موثری را ایفا می‎کند.

این روانشناس تأکید کرد: گریه نکردن و سرکوب احساسات منفی می‎تواند سلامتی انسان را به خطر بیندازد پس کسانی که فکر می‎کنند با گریه به احساس خوبی می‎رسند بهتر است اشک بریزند.

وی افزود: فروخوردن گریه باعثبالا رفتن فشارخون و تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و اگر فردی به‎طور مداوم اشک بریزد نیاز به مراجعه به روانپزشک دارد چراکه این علائم نشانه افسردگی و اضطراب است.

نیازی با یادآوری اینکه گریه برون‎ریزی عواطف است و هر کسی شخصیتی متفاوت نسبت به دیگری دارد، اضافه کرد: اگر خودکنترلی یک شخص بالا باشد نیازی به گریه کردن و برون‎ریزی احساسات نیست.

این روانشناس خاطرنشان کرد: توصیه این است که هیجان‎ها را با گریه بیرون بریزیم تا بتوانیم زودتر با مسائل و مشکلات کنار بیاییم.

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار