|
|
کدخبر: ۱۵۴۸۷۸

گزارش مشروح فارس از تجمع اعتراضی دانشجویان مقابل سفارت یونان

دانشجویان دانشگاه های تهران عصر امروز با تجمع در مقابل سفارت یونان ضمن محکوم کردن قطعنامه پارلمان اروپا انزجار خود را اعلام کردند و این قطعنامه را دخالت صریح در امور داخلی کشور دانستند.

به گزارش گروه دانشگاهخبرگزاری فارس، پارلمان اروپا اخیرا قطعنامه ای را تحت عنوان راهبرد اتحادیه اروپا درباره ایران به تصویب رساند.

دانشجویان انقلابی دانشگاه های تهران که از این عمل به خشم آمده بودند بعداظهر امروز با تجمع در مقابل سفارت یونان که به عنوان رئیس دوره ای اتحادیه اروپا است این حرکت را محکوم و انزجار خود را اعلام کردند و این قطعنامه را دخالت صریح در امور داخلی کشور دانستند.

در حالی که هنوز نیم ساعت به آغاز رسمی تجمع دانشجویان تهرانی در مقابل سفارت یونان باقی مانده بود، تدابیر شدید امنیتی نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی برای حراست از این سفارت صورت گرفته بود.

*پای کسی را که بخواهد با فتنه گران ملاقات کند، قلم می کنیم

جمع کثیری از دانشجویان با حضور در مقابل سفارت یونان با سر دادن شعار " مرگ بر آمریکا، حقوق بی بشر، و… " انزجار خود را از اتحادیه اروپا اعلام کرده و نسبت به قطعنامه این اتحادیه اعتراض کردند.

همچنین تعداد زیادی از دانشجویان نیز با حمل پلاکاردهایی با عناوین " ایران امروز ایران زمان پهلوی نیست، قطعنامه پارلمان اروپا هیچ ارزشی ندارد، شما حقوق بشر می فهمید؟، چه کسی ترور می کند ما یا شما؟، تا زمانی که اتحادیه اروپا عذرخواهی نکند اجازه حضور آنها را در کشور نمی دهیم، دانشجو بیدار است، از استکبار بیزار است "، حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی اعلام و نسبت به اقدامات اخیر دشمنان اعتراض کردند.

*بذرپاش: ایران امروز کشور خمینی(ره) و خامنه ای است نه فتحعلی شاه

مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در این تجمع حضور یافت و گفت: ایران امروز کشور فتحعلی شاه نیست، این کشور، کشور امیرکبیر، ستارخان، خمینی(ره) و خامنه ای است.

بذرپاش ادامه داد: کسانی که خیلی اصرار داشتند نشان بدهند کشور ما متفاوت است بدانند که این چنین است که می گویند با این تفاوت که کشور ما روز به روز انقلابی تر از قبل می شود.

وی تصریح کرد: کسانی که امروز از حقوق بشر دم می زنند باید میزان شرکت در انتخابات و مشارکت مردم را ببینند. در کشورهای آنها حداکثر ۴۰ درصد از مردم در انتخابات شرکت می کنند ولی در کشور ما بیش از ۷۰ درصد مردم همیشه پای صندوق ها هستند.

وی با اشاره به اتفاقات سال ۸۸ گفت: خیلی از اتفاقاتی که امروزه شاهد آن هستیم به خاطر جریاناتی است که سال ۸۸ رخ داد و کسانی که چشم دیدن مشارکت بالای ۸۵ درصدی مردم را در آن زمان نداشتند با حمایت از عوامل داخلی کارهایی را کردند که امروز ضررهای زیادی را به ما تحمیل کرده اند.

بذرپاش ادامه داد: ما به کدام کشور حمله یا تعرض کرده ایم یا در آنجا آدم کشی کرده و یا آدم کشی را در منطقه رواج دادیم و کدام دانشمندان آنها را ترور کردیم آیا ما باید حقوق بشر را رعایت کنیم؟ حقوق بشر ما آرمیتا و علیرضا است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این کشورها که امروز برای ما قطعنامه می نویسند اجازه یک ملاقات ساده را به وزیر خارجه ما برای دیدار با آسایشگاه معلولین را نمی دهند ولی می خواهند در کشور ما با هر کسی که خواستند دیدار کنند و متهمان امنیتی و… را ببینند.

بذرپاش اظهار داشت: ملت ما سی و چند سال است که حرف خودش را فریاد می زند و تکلیف خود را با دشمنان مشخص کرده است ولی روی صحبت ما با داخل است که باید مذاکره را از طرف آمریکایی یاد بگیرند که در زمان مذاکره هم تحریم می کنند و هم با گزینه نظامی ما را تهدید کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: بحثهسته ای بهانه ای بیش نیست آنها سال ها است که ملت ما را تحریم کرده اند. قبل از اینکه بحثهسته ای وجود داشته باشد و اگر ما این موضوع را بدانیم بهتر می توانیم در مذاکرات عمل کنیم.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه نباید ساده انگاری کرد افزود: باید در مقابل این رفتارها مقتدرانه موضع گرفت و در راستای منافع ملی خود گام برداشت.

وی با بیان اینکه هیات هایی که به ایران می آیند دلشان برای ملت و دولت نمی سوزد تصریح کرد: زیر سوال بردن انتخابات ایران دستاورد و عیدی سفر اشتون به ایران بود.

بذرپاش ادامه داد: آنها سفیر پیشنهادی دولت ایران را به جرم اینکه در جریان تسخیر لانه جاسوسی شرکت داشت قبول نکردند. این چه مذاکره ای است که می گویند.

وی تاکید کرد: خیلی از اتفاقاتی که امروز در کشور ما رخ می دهد به واسطه دخالت های همین کشورها است و امروزه با کدهایی که بیرون می ریزد این جریان در حال مشخص شدن است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر دولت در مسیر پیش رو جواب قاطعی به این موضوع ندهد مجلس ممنوعیت ورود هیات های اروپایی به ایران را تصویب خواهد کرد.

بذرپاش اضافه کرد: قوام حکومتداری کشورهای غربی بر عدم حضور مردم رقم زده می شود ولی در کشور ما حضور بیشتر مردم باعثقوام بیشت نظام خواهد شدو این هنر معماری دقیق خمینی کبیر بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خاتمه افزود: کشورهایی که امروز دم از حقوق بشر می زنند نمی توانند به ما درس دموکراسی حقوق بشر و بمب اتم بدهند زیرا خودشان در همه موارد مشکل دارند.

*بیانی: دولت موضع مقتدرانه خود نسبت به قطعنامه اتحادیه اروپا را اعلام کند

علی بیانی دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت یکی از سخنرانان این تجمع گفت: دانشجویان و اقشار مختلف مردم امروز اینجا جمع شدند تا ضمن محکوم کردن پارلمان اروپا انزجار خود را از این حرکت اعلام کنند.

بیانی ادامه داد: این چه شرطی است که اتحادیه اروپا می خواهد با فتنه گران و متهمان امنیتی دیدار کند.

وی اضافه کرد: ما نه تنها این قطعنامه را به رسمیت نمی شناسیم بلکه اتحادیه اروپا و آمریکا را نیز به رسمیت نمی شناسیم و اینجور قطعنامه ها برای ما هیچ ارزشی ندارد.

وی ادامه داد: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران در اوج عزت و اقتدار قرار دارد به واسطه انقلاب ۵۷، دفاع مقدس و شهدا است و اگر دولت بخواهد حقوق این شهدا را پایمال کند خون آنها بر گردن دولت می افتد.

بیانی در پایان خاطرنشان کرد: دولت و مسئولین دیپلماسی باید هرچه سریع تر موضع مقتدرانه خود را نسبت به این حرکت اعلام کنند.

*دیانی: اروپائیان فقط در صورت لغو قطعنامه علیه ایران حق ورود به کشور را دارند

میکائیل دیانی عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل نیز در این تجمع گفت: آنکه که امروز باید پای میز محاکمه بنشیند و به بحثحقوق بشر پاسخ دهد و دلایل نظم آن را بگوید اوباما، آمریکا و غرب هستند نه ایران. کسانی که حقوق بشر را صراحتا نقض می کنند و امروز دم از حقوق بشر می زنند.

دیانی اضافه کرد: کسانی که حقوق بشر را بر مبنای خود تعریف می کنند و بیشتر از آن چیزی که امروز در کشورهایشان شاهد هستیم حقوق بشر را پایمال می کنند، باید پاسخ بدهند.

وی ادامه داد: کسانی که امروز چنین قطعنامه ای تنظیم و تصویب می کنند به واسطه بازیچه قرار گرفتن آمریکا چنین کاری کرده اند.

دیانی تصریح کرد: نفوذ جمهوری اسلامی، قدرت و الگو گرفتن برای کشورهای آزادیخواه جهان باعثشده چنین قطعنامه ای تصویب شود.

وی با بیان اینکه ایران به هیچ وجه برای اروپا فرش قرمز پهن نکرده است، ادامه داد: ایران امروز، ایران زمان پهلوی نیست، ایران امروز کشوری است که در دل خودش شهریاری ها و احمدی روشن ها پرورش می دهد.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل خاطرنشان کرد: آنچه که امروز ما پیامش را برای دنیا مخابره می کنیم این است که هیچ کس با زبان تحقیر نمی تواند با ایران صحبت کند و جمهوری اسلامی ایران امروز به کشورها اجازه تحقیر را نمی دهد و همچنین به هیچ کشوری اجازه نمی دهد بدون هماهنگی با مقامات کشور به خاک ما ورود پیدا کند چه برسد بخواهد با اهالی فتنه دیدار کند.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل اظهار داشت: تا روزی که اروپاییان قطعنامه ای را که صادر کرده اند باطل نکنند اجازه ورود به خاک ایران را ندارند.

دیانی ادامه داد: دستگاه های دیپلماسی باید دیپلماسی لبخند را کنار بگذارند و موقعیت اصلی جمهوری اسلامی ما را بسنجند. جمهوری اسلامی امروز در مقابل کفر ایستاده است و در مقابل هیچ کشوری قد خم نمی کند.

*آراسته: اجازه تشکیل لانه جاسوسی دوم در ایران را نخواهیم داد

ناصر آراسته مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، گفت: اتحادیه اروپا اگر تمایل به تأسیس دفتر داخل کشور را دارد و اگر زمزمه ای از داخل دولت مبنی بر تشکیل این لانه جاسوسی شنیده است، بداند که دانشجویان اجازه تشکیل لانه جاسوسی در کشور را نخواهند داد.

آراسته ادامه داد: اتحادیه اروپا بداند اگر امروز این دانشجویان انقلابی تنها به این تجمع بسنده کردند این بدان معنا نیست که می توانند مجدداً گستاخانه به ملت ایران توهین کنند.

وی با بیان اینکه اگر دولت و مجلس در این مسئله دخالت نکنند و جواب قاطعی ندهند، گفت: آقای روحانی و دکتر ظریف صدای این جمعیت را بشنوند، آقای ظریف بدان اگر شما به جای استفاده از دیپلماسی خنده با صلابت با غرب صحبت می کردید ما شاهد اینگونه توهین ها به ملت شریف ایران نبودیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: امروز دانشجویان آماده هستند که خدشه ای به کشور وارد نشود و این اولین اقدام و هشدار ماست. اگر با این اقدامات برخورد قاطع نشود مکان تجمع بعدی ما مقابل وزارت خارجه است.

آراسته گفت: ملت ایران یک شعار وحدت آفرین دارد و این شعار از اول پایه وحدت ملت ایران بوده است و آن شعار مرگ بر آمریکاست.

وی با بیان اینکه باید از درون دولت شعار وحدت آفرین مرگ بر آمریکا شنیده شود، خواستار موضع گیری دولت درباره این مسئله شد.

* کوته بینی عده ای در داخل باعثبروز توهین به ملت ایران شد

دانشجویان تجمع کننده در پایان تجمع خود طی بیانیه ای اعلام کردند: جهان امروز جهان بازی با کلمات و اصطلاحات است تا همیشه بتوانند با تفاسیرشان بر جنایات خود سرپوش بگذارند و با این اهرم فشار هر کشوری که مخالف با سیاست های آنها پیش می رود به راحتی متهم کنند. متأسفانه در هفته گذشته بار دیگر سوءاستفاده این کشورها را مشاهده کردیم که این بار از زبان اتحادیه اروپا خیلی از اتهامات و برداشت های یکسویه با سوءاستفاده از بعضی کلمات مانند حقوق بشر، آزادی و… صورت گرفت.

در ادامه این بیانیه آمده است: قطعنامه ای که روز پنجشنبه هفته گذشته با عنوان راهبرد اتحادیه اروپا درباره ایران به تصویب پارلمان این اتحادیه رسید به اندازه ای خیال پردازانه و سوال برانگیز بود که تصویب آن از سوی کشورهای اروپایی آن هم در شرایطی که سخت ترین دوران حیات خود را تجربه می کنند و خود آنها بزرگترین نقض کننده آن هستند. فقط با واژه هایی نظیر «خنده دار» و «احمقانه» قابل تفسیر است.

این بیانیه می افزاید: در این به اصطلاح قطعنامه به صورت کاملا مشخص اصول انقلاب مورد هدف قرار گرفته که اگر کسی از نظام جمهوری اسلامی شناخت داشته باشد یقینا این فکر به ذهنش می رسد که این اتحادیه درخواست تغییر حاکمیت را کرده است. زیرا در این قطعنامه چیزی از استقلال کشور عزیز ما باقی نمی ماند!

در این قطعنامه ذکر شده است که ایران باید توافقنامه ژنو را بی کم و کاست اجرا کند! عوامل فتنه سال ۸۸ را آزاد کند! به حصر سران فتنه آمریکایی - اسرائیلی ۸۸ پایان بدهد! ممنوعیت همجنس بازی را لغو کند و به همجنس بازان اجازه رابطه جنسی را آزادانه بدهد! هر یک از نمایندگان و هیأت های پارلمانی اتحادیه اروپا که به ایران سفر می کنند اجازه ملاقات با محکومان امنیتی را داشته باشند. دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران تأسیس شود تا بر سر مسائل سیاسی و اجتماعی کشور نظارت مستقیم داشته باشند! انجمن صنفی روزنامه نگاران که منحل اعلام شده مجددا بازگشایی شود!

به آنچه از نظر اتحادیه اروپا نقض حقوق بشر تلقی می شود خاتمه بدهد! به احمد شهید گزارشگر مغرض ویژه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل اجازه ورود به ایران داده شود تا او بتواند آزادانه با مجرمان و هر کس دیگری که می خواهد ملاقات کند!

در قطعنامه اتحادیه اروپا انتخابات ریاست جمهوری یازدهم غیردموکراتیک تلقی شده و به چند نمونه دیگر از قوانین جاری کشور نیز به اصطلاح اعتراض شده است!

در ادامه این بیانیه آمده است: همانگونه که ملاحظه می شود قطعنامه یاد شده در یک کلام از ایران اسلامی و مردم این مرز و بوم دعوت می کند در اسلام، انقلاب، استقلال، آزادی، حاکمیت ملی و همه داشته های دیگر خود دست بکشند و عملا به جاهلیت زمان طاغوت برگردند! اما سوال اینجاست که انگیزه آنها از تصویب این قطعنامه چه بوده است؟! آمریکا و متحدان اروپایی آن طی سی و چند سال گذشته همه توان خود را برای مقابله با اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی ایران به میدان آورده و از هیچ کاری دریغ نکرده است و این قطعنامه ماهیت آنها را که برای ما معلوم و مشخص بود و برای بعضی ها نامشخص بود آشکار کرد که هدف این کشورها و مسئله هسته ای و موشکی و نه حقوق بشر است بلکه هدف آنها از بین بردن نظام اسلامی است. در شرایطی که پیشرفت های نظام اسلامی از یک سو و تأثیرگذاری در حوادثپیش آمده در منطقه از سوی دیگر سبب از بین رفتن موقعیت و جایگاه آنها در بین کشورهای مختلف شده است.

این پیشامدها باعثشده اینگونه شتاب زده چنین اقدامی کنند و مطالبی را محور قرار دهند که یا از اساس با فطرت انسانی مخالف است یا اینکه خود اروپایی ها و آمریکایی ها متهمان ردیف اول آن هستند اما سوال اصلی اینجاست که چرا این قطعنامه در زمانی تصویب می شود که دیگر اروپا و آمریکا قدرت سابق را ندارند و در دوران افول خود هستند و از چه چیزی به عنوان اهرم فشار استفاده کردند؟

در ادامه این بیانیه با اشاره به متن قطعنامه اتحادیه اروپا آمده است: در متن قطعنامه اتحادیه اروپا به نکته ای اشاره شده و روی آن تأکید کردند که می توانند یکی از اهداف مورد نظر قطعنامه را بازگو کنند. «تنها در صورت پایبندی کامل ایران به تعهدات خود در اجرای کامل توافقنامه برنامه اقدام مشترک - بخش عملیاتی توافقنامه ژنو - امکان بهبود روابط سازنده این اتحادیه را با ایران امکان پذیر خواهد کرد.» یعنی تن دادن جمهوری اسلامی به اجرای توافقنامه ژنو موضوع و هدف اصلی از صدور قطعنامه یاد شده است و بقیه بندهای ۲۳ گانه قطعنامه فقط و فقط برای وادار کردن ایران به اجرای توافقنامه ژنو طراحی شده است و متأسفانه اهرم فشار همان توافقنامه ای که با بی تدبیری بعضی از مسئولان داخلی به سندی تبدیل شد برای ضعیف نشان دادن جمهوری اسلامی تا اینکه دشمن به خود این اجازه را بدهد که در تمام مسائل داخلی ما دخالت کند.

و اما بعضی از بندهای قطعنامه به گونه آی است که اگر قرار باشد کسی متهم شناخته شود ابتدا باید خود آن محاسبه شود.

پرداختن به مسئله حقوق بشر که به وفور نقض آن را در این کشورها و به خصوص آمریکا مشاهده می کنیم یکی از این موارد است.

یکی دیگر از بندهای این قطعنامه حمایت آشکار و تمام عیار از جریان فتنه است فتنه ای که در مدت هشت سال به کشور ما خسارت های فراوان مادی و معنوی زد که با روشنگری های رهبر عظیم مان و بصیرت مردم چیزی جز شکست به دست نیاوردند چیزی که باید این حمایت مهر تأیید دیگری بر ادعاهای ما مبنی بر ماهیت این فتنه بوده است و یک تذکر هم لازم است که این کشورها به جای اینکه نگران مجرمین فتنه سال ۸۸ باشند که با آشوب خسارت فراوان به ملت ایران وارد کرد بهتر است نگاهی به وضع مردم اروپا کنند تا دیگر اینگونه متوهمانه به مسائل یک کشور نگاه نکنند.

و اما مطلب پایانی آن کسانی که در داخل کشور فرش قرمز را برای این کشورها و آمریکا پهن کردند و کلید حل مشکلات را در ارتباط با تعدادی مستکبر می دانند بهتر است کوته بینی را کنار بگذارند و واقعیات را آن گونه که هست مشاهده کنند.

و بالاخره در پایان ادعای اتحادیه اروپا درباره غیر دموکراتیک بودن انتخاب آقای دکتر روحانی به ریاست جمهوری می تواند عبرت انگیز باشد و به مواضع منفعلانه و خوش بینانه دولت محترم پایان دهد.

انتهای پیام /

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار