|
|
کدخبر: ۱۵۶۱۹۸

فارس گزارش می کند

ترور شهید صیاد شیرازی در حالی صورت گرفت که بزرگترین پایگاه منافقین در حومه پاریس با ۳۵۰ خط ارتباطی فعال بود و مسعود رجوی نیز مرتبا به آن رفت و آمد می کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسیخبرگزاری فارسدر طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی سازمان مجاهدین خلق پس از جدایی از انقلاب و مردم به منافقین مشهور شده است نقش یکی از اصلی ترین توطئه گران علیه منافع کشور را ایفا کرده است.

پس از سرکوب قیام مسلحانه این گروهک تروریستی علیه نظام جمهوری اسلامی و فرار آنها به سمت عراق و پناه جستن آنها در دامن صدام حسین دیکتاتور بعثی این کشور سازمان منافقین عملا به عنوان یک بازوی آشکار برای توطئه علیه نیروهای مسلح ایرانی و همچنین ایجاد موج رعب، ترور و وحشت به کار گرفته شد.

در این میان یکی از مهمترین اهداف سازمان منافقین فرماندهان برجسته ایرانی در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بوده اند و امیر سپهبد صیاد شیرازی به عنوان یکی از برجسته ترین فرماندهان ایرانی از سوی حزب بعثعراق در زمره اهداف این گروه قرار گرفت.

*فرمانده ای که سبب اتحاد ارتش و سپاه شد

اولین گزارش ها از شهید صیاد شیرازی به عنوان یک فرمانده مقتدر در ماه های اول جنگ در اختیار استخبارات کشور عراق قرار گرفت. دستگاه امنیتی حزب بعثعراق از شهید صیاد شیرازی به عنوان فرمانده ای یاد می کند که توانسته است نقش مهمی در پیوستگی و اتحاد نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایفا کند. اتحادی که بعدها تبدیل به اصلی ترین رمز موفقیت نیروهای ایرانی در پیروزی های مداوم و بیرون راندن عراق از خرمشهر شد.

پس از آشکار شدن نقش شهید صیاد شیرازی به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش در پیروزی های چشمگیر این بار عراق به دنبال حذف فرمانده ایرانی در پشت جبهه های جنگ برآمد.

*بی لیاقتی منافقین

در این میان گروهک منافقین که به عنوان یک گروه ایرانی نفوذی به شدت مورد توجه صدام قرار داشت ماموریت یافت تا این فرمانده ایرانی را ترور کند.

با وجود این و علی رغم نقشه های گوناگون سازمان تروریستی منافقین در انجام چنین عملیاتی موفقیتی به دست نیاورد و همین مسئله بارها موجب ابراز نارضایتی مقامات عراقی شده بود.

در سال ۱۳۶۵ طی جلسه ای که بین مقامات عراقی از سازمان منافقین در یک مجتمع تفریحی در حومه بغداد برگزار شد مقامات عراقی نیروهای منافقین را به بی عرضگی و بی لیاقتی در اجرای چنین ماموریتی متهم کردند. با این حال تلاش برای ترور شهید صیاد شیرازی آخرین مواجهه این دو با یکدیگر نبود.

*کینه ای که جاودانه شد

با پذیرفته شدن قطعنامه ۵۹۸ از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران و به پایان رسیدن جنگ تحمیلی منافقین که احساس می کردند پذیرش این قطعنامه از سوی ایران به دلیل ضعف نظامی بوده است حمله وسیعی را از منطقه غربی کشور به سمت مناطق داخلی آغاز کردند.

به علت تمرکز و تجمع نیروهای ایرانی در منطقه جنوب برای دفع تک عراق در ناحیه خرمشهر و شلمچه منافقین از این مسئله کمال استفاده را برده و با اشغال منطقه اسلام آباد به سمت کرمانشاه پیشروی کردند.

در این میان شهید صیاد شیرازی با درک اهمیت مسئله با اعزام یگان های هوانیروز اقدام به زیر آتش گرفتن نیروهای منافقین در منطقه کرند و تنگه چهارزبر کرد و از سویی دیگر بمباران مداوم نیروی هوایی عملا پیشروی منافقین را به طور کامل مختل کرد.

در ادامه با اجرای عملیات هوابرد در این منطقه و اعزام نیروهای سپاه، ارتش، عملا نیروهای منافقین به طور کامل تار و مار شده و هزاران نفر از آنان در جاده اسلام آباد _ کرمانشاه به هلاکت رسیدند.

این شکست بار دیگر کینه ای جاودانه را در دل منافقین نسبت به شهید صیاد شیرازی ایجاد کرد و از همین رو بود که پس از پایان جنگ تحمیلی ترور این فرمانده بزرگ همچنان در دستور کار نیروهای منافقین قرار داشت.

*پیروزی بزرگ منافقین!

ترور شهید صیاد شیرازی در بیست و یکم فروردین سال ۱۳۷۸ عملا پاسخی به همین مجاهدت های پیگیر در عرصه های مختلف مبارزه با منافقین بود.

در آن زمان این عملیات واکنش بسیار گسترده ای در بین نیروهای منافقین داشت به گونه ای که در نشریات گوناگون سازمان به این مسئله اذعان شد که این عملیات ترور از سوی گروهک منافقین در این منطقه انجام شده است.

مسعود رجوی طی اظهار نظری این عملیات را پیروزی بزرگی برای این سازمان عنوان کرد و سایر سران این سازمان نیز آن را جزو افتخارات بزرگ منافقین عنوان کردند.

*سپاه انتقام صیاد را می گیرد

پس از ترور شهید صیاد شیرازی به عنوان یک اقدام تروریستی گرچه نیروهای مسلح ایرانی واکنش سنگینی را نسبت به این عملیات نشان دادند اما کشورهای غربی به عنوان اصلی ترین پرچمداران مبارزه با ترور کوچکترین واکنشی را به این مسئله نشان ندادند.

سردار رحیم صفوی بعدها با بیان واکنش نیروهای مسلح به این مسئله به صراحت به این نکته اشاره کرد که سپاه پاسداران اقدام به موشکباران وسیع پایگاه های منافقین پس از این ترور کرده و عملیات هایی را نیز در داخل عراق سازماندهی کرد.

همچنین پس از این ترور با اجرای تدابیر صحیح امنیتی عملا منافقین تاکنون موفق به انجام هیچ عملیات دیگری در این سطح در داخل کشور نشدند.

*۲۵۰ خط ارتباطی برای پایگاه منافقین در پاریس

نکته جالب در اینجاست که در همان زمان پایگاه اصلی فعالیت منافقین در اروپا در منطقه ارسواوز پاریس قرار داشت. پایگاهی که بنا به ادعای مسعود رجوی حداقل ۲۵۰ خط ارتباطی مستقیم با نقاط مختلف دنیا در آن تدارک دیده شده بود.

از سویی دیگر بنا بر اظهارات مستقیم سران منافقین در آن زمان دستگاه جاسوسی فرانسه هر ۱۵ روز یکبار با سران منافقین به منظور اطلاع از وضعیت داخلی ایران جلسات منظمی را برگزار می کرد. با وجود این ترور و ترور های مشابه دیگر در دهه ۷۰ شمسی فرانسه هیچ اقدام مستقیمی را علیه تروریست های ایرانی انجام نداد. تنها در سال ۲۰۰۳ بود. پلیس فرانسه مقر منافقین را در این منطقه تخلیه کرد.

* آزادی فعالیت در آمریکا

منافقین در همان زمان نیز در ایالات متحده آمریکا و فعالیت آزادانه ای را در اختیار داشتند. جمع آوری منابع مالی حمایت از چهره های به اصطلاح زندانی در ایران و سایر موارد اینچنینی جزو فعالیت های اصلی منافقین در آمریکا بود. این در حالی است که با وجود تلاش وسیع برای پیگیری قضایی این گروهک تروریستی همچنین امریکا بر آزادی فعالیت آنان اصرار دارد.

هر چند پس از یک آزادی مقطعی بار دیگر زمینه حضور منافقین در منطقه فراهم شد.

*خون صیاد بر زمین نمی ماند

در نهایت زهره قائم مقامی از سران جبهه منافقین که نقش اصلی در ترو شهید صیاد شیرازی داشت، در هجوم نیروهای مردمی عراق در سال ۹۲ به هلاکت رسید تا مسببان اصلی ترور شهید صیاد شیرازی به پایان کار خود برسند.

انتهای پیام /

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار