|
|
کدخبر: ۱۶۷۵۴۱

در حال بروزرسانی / شریعتمداری در مراسم افتتاح دانشکده خبر فارس:

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: رفتار عمومی برخاسته از افکار عمومی است و انسان ها طوری عمل ی کنند که فکر می کنند لذا اگر شما افکار را مدیریت کنید رفتار را هم مدیریت کرده اید.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری فارس، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در مراسم افتتاحیه دانشکده رسانه فارس که صبح امروز در سالن آمفی تئاتر فارس برگزار شد، طی سخنانی گفت: خداوند را شاکریم کهخبرگزاری فارسبعد از یک دوران تجربی بسیار موفق به نقطه تأسیس دانشکده رسید و این نیازی بود که همه احساس می کردند و باید کسی با همت خود، آن را عملی می کرد.

شریعتمداری در رابطه با اهیمیت و ارزش خبر و رسانه در گذشته و امروز، تصریح کرد: در شماره اول روزنامه وقایع الاتفاقیه که حتی تیتر هم نداشت نوشته بود که در داخل کشور اخبار و گزارش هایی از داخل و فرنگ می رسد که با واقعیت انطباق ندارد و لازم است که اولا حاکمان ولایات و بعد صاحبان منبر و صاحبنظران از اخبار و گزارش ها باخبر باشند و این نشان می دهد که آن زمان امیرکبیر دقیقا ضرورت را احساس کرده بود.

وی با اشاره به اینکه قیمت وقایع الاتفاقیه در آن زمان ۱۰ شاهی بود، اظهار داشت: تمام حاکمان ولایات مختلف ملزم بودند که این نشریه را خریداری کنند و در یکی از شماره های این نشریه قیمت اجناس را نوشته بود.

شریعتمداری ادامه داد: پس از شهادت امیرکبیر این ماجرا و ضرورت که گفته شد افول کرد اما نه اینکه این ضرورت احساس نشود ولی وقتی دیگران برای ادامه کار به میدان آمدند آن نگاهی را که امیرکبیر دنبال می کرد نداشتند.

وی تصریح کرد گفت: در سال ۱۳۲۵ هجری قمری سید ضیاء الدین طباطبایی روزنامه برق را در ۴ صفحه راه اندازی می کند که به این علت که به مبانی اسلامی توهین می کرد، توقیف شد.

شریعتمداری افزود: سید ضیاء بلافاصله روزنامه شرق را راه اندازی می کند که آخرین صفحه آن به زبان فرانسه منتشر می شد و این روزنامه هم به علت تعریض به مبانی اسلامی توقیف شد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان راه اندازی روزنامه رعد را از سوی سید ضیاء در مرحله سوم یادآور شد و گفت: نوع این حرکت سید ضیاء الدین طباطبایی نشان می دهد که از عقبه و پشتوانه برخوردار است.

وی با اشاره به جمله ای که سید ضیاء در گوشه سمت راست روزنامه رعد می نوشت بیان کرد: «دانستن حق مردم است» جمله ای بود که همواره روزنامه رعد از آن استفاده می کرد اما اگر شما رخدادهای آن زمان را بررسی کنید و با مطالب روزنامه مقایسه کنید می بینید تنها چیزی که از مردم و مخاطبان روزنامه دریغ می شد دانستن بود.

شریعتمداری گفت: پس از اینکه ضیاء الدین طباطبایی که من از آوردن عنوان «سید» برای او شرم دارم، رضاخان را به انگلیسی ها معرفی می کند به فلسطین می رود و به عنوان واسطه برای صهیونیست ها زمین می خرد.

وی در نتیجه گیری عنوان کرد: رفتار عمومی برخاسته از افکار عمومی است و انسان ها طوری عمل می کنند که فکر می کنند لذا اگر شما افکار را مدیریت کنید رفتار را هم مدیریت کرده اید.

مدیر مسئول روزنامه کیهان از این اصل به عنوان پایگاه رسانه یاد کرد و گفت: از این زاویه می توان به اهمیت دانشکده خبرخبرگزاری فارسپی برد.

وی در توضیح اظهار کرد: ما و حریف دو نقطه قوت و ضعف داریم؛ اول اینکه امروزه در فرمول قدرت توان نظامی صدرنشین نیست نه به این معنا که جایی ندارد بلکه صرفا از صدر خارج شده است.

شریعتمداری ادامه داد: توپخانه ها به مرور از صدا افتاده اند و جای خود را به رسانه ها داده اند؛ تاکتیک قایق های توپدار مدت هاست که از کار افتاده است و به قول یک پژوهشگر غربی «تاکتیک قایق های توپدار را[امام] خمینی در آب ها غرق کرد»

وی در مورد این تاکتیک گفت: قایق های توپدار به این معناست که دشمن ابتدا به قدری آتش می ریزد که دیگر تحرک را از حریف می گیرد سپس سرزمین را اشغال می کند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکتیک اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ را از نوع قایق ها توپدار عنوان کرد و با طرح این سؤال که چرا دیگر این تاکتیک از کار افتاده است بیان کرد: این تاکتیک دو عامل ماشین جنگی و پذیرش مردمی دارد در حالی که امام راحل این تاکتیک را از سیناپس بین دو حرکت شکسته است.

وی با اشاره به اینکه اشغال سرزمین دیگر بعد از انقلاب اسلامی هیچگاه دوام نداشته است، گفت: رژیم صهیونیستی لبنان را اشغال کرد اما ساکنان ضاحیه که خود را فرزندان خمینی می خوانند آنها را بیرون راندند همچنان که شوروی نیز نتوانست در افغانستان بماند.

شریعتمداری علت عدم تداوم اشغالگری در حال حاضر را عدم پذیرش افکار عمومی خواند و گفت: امام راحل می فرمودند دنیا تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی است.

ادامه دارد…

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار