|
|
کدخبر: ۱۶۶۶۴۲

کی روش را چون رئالی است دوست دارم

خبرگزاری تسنیم: خسوس کاندلاس در پاسخ به کسانی که معتقدند اگر قهرمان مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا نشود باید برود، گفت: شاید هم بعد از قهرمانی این مسابقات از ایران بروم.

به گزارش خبرنگار ورزشیخبرگزاری تسنیم، خسوس و شاگردانش هدف شان باز پس گرفتن قهرمانی آسیاست، عنوانی که در دوره قبلی مسابقات ایران دودستی آن را تقدیم ژاپن کرد. تیم ایران با هدایت خسوس کاندلاس که خودش را زندانی کارنامه اش می داند، البته کار دشواری در ویتنام خواهند داشت، موردی که او در گفت وگوی مشروح با تسنیم بدان اشاره کرده و از توجه اش به تناسب اندام، دلیل علاقه اش به کی روش و مسائل قابل توجه دیگری سخن گفته است.

تسنیم: تیم ملی فوتسال ایران عازم اردوی ازبکستان و روسیه شد و هدف پیش رو، مسابقات جام ملت های آسیاست در مورد میزان آمادگی تیم ملی فوتسال کمی توضیح دهید.

در برنامه امسال مهمترین مسابقات همین رویداد جام ملت هاست. حریفان خود را می شناسیم و در حال سازگاری شرایط برای دور نهایی این مسابقات هستیم. به همین دلیل از زمان تعطیلات عید تمرین را آغاز کردیم و بیشتر از چهار هفته هم برای انجام کار وقت نداشتیم. با این حال معتقدم در مسیر خوبی قرار داریم. از آمادگی بازیکنان راضی هستم و در این هفته دیدارهای تدارکاتی ما آغاز می شود.

تسنیم: قرار بود در ازبکستان یک تورنمنت برگزار شود اما تنها ۲ دیدار با تیم فوتسال این کشور داشتید و سپس به روسیه رفتید، این تدارکات برای جام ملت ها کافی است؟

ما در ابتدا هفت دیدار دوستانه پیش بینی کرده بودیم، چراکه تنها در بازی می توان شرایط تیم و اینکه در چه مرحله از پیشرفت است را بسنجید. هیچ تمرینی بهتر از بازی تدارکاتی نیست اما شرایط به شکلی پیش رفت که به همین تعداد بازی بسنده کردیم. قرار بود چهار تیم ملی در ازبکستان حاضر باشند اما نمی دانم آنجا چه اتفاقی افتاد که این تیم ها نیامدند، همچنین قرار بود با کرواسی دیدار تدارکاتی داشته باشیم که آن هم محقق نشد و در لحظه آخر آنها پاسخ منفی دادند. امکان حضور لبنان هم وجود داشت که آن هم محقق نشد و اکنون همین دیدارها را خواهیم داشت.

تسنیم: از سال گذشته ما بارها این مشکل لغو دیدارهای دوستانه را داشتیم، چرا این مشکل ادامه دار شده است؟

علت نخست آن را مشکلات اقتصادی می دانم البته نه اینکه فقط مشکل از طرف ایران باشد بلکه گاهی ممکن است برای طرف مقابل باشد. ما خودمان هم متوجه نشدیم که چرا کرواسی ابتدا ابراز تمایل کرد که برای بازی با ایران بیاید و بعد مسئولان فوتسال این کشور اعلام کردند که نمی آیند. لبنان هم اصرار داشت که در تهران با ما بازی کند اما این امکان میسر نشد، چرا که این حق فدراسیون ماست که فوتسال را به شهرستان های دیگر ببرد.

برنامه جام ملت ها به سود تایلند است

تسنیم: تایلند و ژاپن حریفان اصلی ما در جام ملت ها هستند آیا این ۲ تیم نسبت به دوره گذشته تفاوت خاصی کرده اند؟

در ابتدا باید بگویم تیم ژاپن سرمربی اسپانیایی دارد و سرمربی تایلند هم هرمانس است و قطعاً کار دشواری مقابل آنها خواهیم داشت. در عین حال باید بگویم در اروپا گروه ایران را گروه سختی ارزیابی کرده اند، چراکه هم چین و هم استرالیا به عنوان دو تیم خوب در فوتسال آسیا همگروه ایران هستند. باید خوب بازی کنیم تا بتوانیم این تیم ها را ببریم. در صورت صعود از گروه هم به احتمال زیاد حریف ما تیم کویت است که در دو سال گذشته بالاترین رشد را داشته است و احتمال بازی با ویتنام هم وجود دارد که رشد خوب آنها هم غیرقابل انکار است و در صورتی که از سد کویت یا ویتنام بگذریم آنگاه در نیمه نهایی به احتمال زیاد ژاپن حریف ما خواهد بود. برنامه مسابقات به شکلی پیش رفته که به نفع تایلند است و کار این تیم راحت تر است. بنابراین ما باید از ابتدا استارت قوی تری بزنیم.

تسنیم: البته در دوره های گذشته ما هیچ گاه در مرحله گروهی دغدغه نداشته ایم.

من اصلاً نگران این موضوع نیستم و تنها می گویم که باید به حریفان خود احترام بگذاریم و از ابتدا یک استارت قوی بزنیم.

تسنیم: چقدر شانس قهرمانی در این دوره از جام ملت ها داریم؟

ما چشم انتظار نتایج خیلی خوبی هستیم.

تسنیم: راجع به رشد تیم های فوتسال آسیا صحبت کردید و در این خصوص از چین و استرالیا نام بردید و البته می دانیم که ژاپن و تایلند قبل از آنها به تک قطبی بودن فوتسال آسیا توسط ایران خاتمه دادند. تحلیل شما از این مسیر رشد چیست؟

از این سؤال تشکر می کنم. در چین اکنون شش مربی برزیلی و ۳۰ بازیکن برزیلی در لیگش حضور دارند. در تیمی که قهرمان چین شد یعنی شن زن، حمید یوسفی بازیکن ایرانی حضور داشت. این نشان می دهد که چین تلاش قدرتمندانه ای را آغاز کرده تا فوتسالش را حرفه ای کند. در کویت طی چند سال اخیر بیشتر مربیان یا اسپانیایی و یا برزیلی هستند و تعداد بازیکنان برزیلی در کویت از چین هم بیشتر است و به آنها باید بازیکنان اسپانیایی را هم اضافه کنید. حضور این مربیان و بازیکنان حرفه ای سبب می شود تا فوتسال آنها یک گام بلند به جلو بردارد.

تسنیم: آیا ایران هم باید به سمت حضور این مربیان و بازیکنان خارجی برود؟

فکر می کنم ایران مربیان خوبی دارد. چیزی که این کشورها متوجه شدند این است که تعامل و انتقال دانش همواره مفید بوده است. فردی که در اسپانیا بخواهد مربی شود حداقل باید هزار ساعت دوره ببیند. علت توجه به مربیان اسپانیایی در اروپا و آسیا هم همین است. مانند ویتنام که مربی اسپانیایی برای تیم ملی خود آورده اند.

تسنیم: آمدن بازیکنان اسپانیایی یا برزیلی چطور؟

بازیکنان ما بسیار خوب هستند بنابراین اگر قرار است از این کشورها بیایند باید بهتر از بازیکنان ما باشند. به عنوان نمونه آمدن سیسو یا بازیکنانی مثل او مفید است. البته خود اسپانیا تمامی بازیکنان تیم ملی برزیل را به کشورش برده است و به غیر از فالکائو و دروازه بان تیم ملی فوتسال برزیل بقیه آنها در لیگ اسپانیا شاغل بودند و البته اکنون بهترین های برزیل به لیگ روسیه نقل مکان کرده اند. در نهایت باید بگویم آمدن چنین بازیکنانی نیاز به پول دارد.

برای شمسایی احترام قائلم

تسنیم: به سراغ لیگ ایران برویم، جایی که دبیری با وحید شمسایی قهرمان شد.

به آنها تبریک می گویم عملکرد بسیار خوبی داشتند و به موفقیت رسیدند.

تسنیم: به نظر شما شمسایی به دوره های بیشتری برای مربیگری نیاز ندارد؟

ترجیح می دهم درباره افراد مشخص صحبت نکنم. شمسایی تجربیات خوبی دارد و برای فوتبال کشور فرد مهمی است، به همین دلیل همیشه به او احترام گذاشته ام.

تسنیم: البته در دوران حضور در ایران شاید ناخواسته با افراد مختلفی چالش داشته اید.

من اصلاً نیامدم در مقابل فردی گارد بگیرم. معتقدم هر فردی که در فوتسال کار می کند مانند یک چراغ است و هیچ چراغی نمی تواند چراغ دیگری را خاموش کند.

زندانی کارنامه ام هستم

تسنیم: پیش از شما شمس در فوتسال ایران به موفقیت رسیده بود و شاید این کار را برای شما سخت کرد.

نمی دانم اما من آمده ام تا به فوتسال ایران اضافه کنم نه اینکه چیزی را قطعه قطعه کنم. خودم خوب می دانم که زندانی کارنامه ام هستم و این وظیفه به دوشم گذاشته شده است که ایران را به جایگاهی که لیاقتش را دارد یعنی در میان بهترین های دنیا برسانم.

تسنیم: در این مدت چیزی به فوتسال ایران اضافه کرده اید؟

بله اگر نتایج تیم فوتسال ایران مقابل برخی تیم ها از جمله روسیه را مورد توجه قرار دهید یا اینکه بعد از نتایج ناامیدکننده دو سال پیش، سال گذشته توانستیم در مسابقات داخل سالن آسیا قهرمان شویم. در مسابقات گرندپریکس هم نتایج ما از تیم هایی چون آرژانتین و پاراگوئه بهتر شد. آن چیزی که ایران احتیاج دارد یک تقویم خوب بین المللی است که با لیگ سازگار باشد. برای اینکه اجازه داشته باشیم تا با قدرت های بزرگ فوتسال دنیا بازی کنیم که باعثرشد فوتسال ما شود.

بعد از گرندپریکس، تیم ملی برزیل در پنج تورنمنت خوب بین المللی شرکت کرده اما ایران تنها ۲ بازی با تیم روسیه داشته است. حال اگر سؤال می شود که چرا برزیل اول است باید دید آنها چه تعداد بازی های با کیفیت انجام می دهند و ما چه تعداد. این همان بخش گمشده است.

تسنیم: این مشکل برنامه ریزی را در فوتبال هم داشتیم اما آنجا کی روش به قیمت چالش با برخی باشگاه ها این اهمیت برنامه ریزی را تثبیت کرد.

چون بهترین مربی یک بازیکن تیم مقابلش است نه مربی خودش. به عنوان مثال بازی با مصر که یک شرایط دارد با بازی مقابل ایتالیا تفاوت دارد و بازیکنان در هر یک از این دو دیدار نکات مختلف و متفاوتی را می آموزند. تمرین به تنهایی رشد فراگیر به بازیکنان نمی دهد.

تسنیم: منظورم این بود حاضرید شما هم وارد این چالش برای تثبیت برنامه ریزی شوید؟

کمیته فوتسال از سال گذشته وارد یک چالش شد، اینکه با قرار دادن جام حذفی در برنامه هایش کارش را زیاد کرد اما از سوی دیگر سبب شد تا تعداد بازی های بازیکنان افزایش یابد. یک بازیکن باید در باشگاه خود حداقل ۴۰ بازی انجام دهد و این تعداد بازی است که سبب پیشرفت بازیکن می شود.

تسنیم: یک بار فوتسال ایران چهارم جهان شده است.

آن سال را به یاد دارم.

هدف رسیدن به جمع ۴ تیم برتر دنیاست

تسنیم: این مقام به یک رویا برای فوتسال ما تبدیل شده و اکنون که عملکرد خوب ایران در دیدارهای تدارکاتی مانند بازی با روسیه را می بینیم سؤال این است که آیا رویای بازگشت به جمع چهار تیم برتر جهان شدنی است؟

من همین صحبت را با مسئولان فدراسیون کرده ام و هدف ما این است که به جمع چهار تیم برتر دنیا برسیم، آرزویی که سخت اما دست یافتنی است. آرژانتین، پرتغال، روسیه و ایتالیا در این مسیر هستند. به هر حال برزیل و اسپانیا اکنون در پله بالاتری قرار دارند. البته اسپانیا هم تیمش در حل پوست اندازی است و این امید ما را بیشتر می کند که به آنها دست پیدا کنیم. ضمن آنکه باید مواظب تیم های پشت سرمان هم باشیم که از ما عبور نکنند. از من پرسیدید که لازمه آن چه چیزی است؛ اینکه بهترین مربیان باید در تیم های پایه کار کنند. ایران بازیکنان مستعدی دارد و باید در یک رده سنی خاص مربیان خوبی با آنها کار کنند. ما نیازمند تقویم حرفه ای در لیگ برتر و مسابقات پایه هستیم.

تسنیم: گویا تیم فوتسال ایران هم مانند اسپانیا در حال پوست اندازی است؟

این جوانگرایی در ورزش طبیعی است. تیم ملی آینه بازیکنان شاغل در هر رشته ای است و ما سعی کردیم درها را روی بازیکنان جوان تر باز کنیم. علی اصغر حسن زاده و محمد طاهری هم در ۱۹ تا ۲۰ سالگی به تیم ملی آمدند.

تسنیم: در استعدادیابی هایی که انجام شد بازیکنان کدام استان بیشتر مورد توجه شما قرار گرفتند؟

۱۰۸ بازیکن را از ۲۶ استان در طول زمستان دیدیم. واقعاً استعدادهای نابی در سطح پایه حضور دارد و همین استعدادها به فوتسال ایران ارزش می دهند. در تهران، مرکزی، قزوین، لرستان، خوزستان و دیگر مناطق ایران استعدادهای خوبی بودند و البته در این میان گیلان هم استعدادهای بسیار خوبی داشت. آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، کردستان و کرمانشاه و تمامی نقاط ایران می توانم نام ببرم که ۲۸ نفر از آنها را انتخاب کردیم و در میان شان بازیکنان گیلانی به تعداد قابل توجهی هستند.

پیمانکار نیستم

تسنیم: در مورد قراردادهای شما اظهارنظرهای متفاوتی می شود، با اینکه مسئولی این را اعلام نکرده اما به نظر می رسد اگر قهرمان جام ملت ها نشویم، با شما قطع همکاری می شود؟

(با خنده) اگر هم قهرمان شویم شاید خودم بروم، چون امکان دارد با پیشنهادهای بهتری روبه رو شوم. اگر نگاهی به کارنامه من بیندازید نشان می دهد که بیشترین عناوین در رده باشگاهی میان مربیان دنیا را من کسب کردم. چهار بار قهرمان باشگاه های آمریکای جنوبی و چندبار هم قهرمان اروپا شدم. قهرمانی در باشگاه های اسپانیا هم که زیاد است. منظورم این است که خودم وقتی ببینم جایی نمی توانم چیزی اضافه کنم دلیلی برای ماندن نمی بینم. من پیمانکار نیستم.

تسنیم: خودتان از این تمدید قراردادهای مقطعی راضی هستید؟

خودم چالش را همیشه دوست دارم و اهل عافیت طلبی نیستم. برایم تفاوتی ندارد که قرارداد یک ساله یا چهار ساله باشد. من فقط به فکر بردن هستم و وقتی شرایط برای بردن مناسب نباشد دلیلی برای ماندن نیست.

تسنیم: محمد کشاورز در آخرین لحظه از تیم خداحافظی کرد، دلیل آن چه بود؟

ابتدا توضیح دهم همانطور که شما گفتید کشاورز در این مرحله و برای این سفر همراه ما نخواهد بود و او از تیم ملی خداحافظی نکرده است. ما به دنبال آن بودیم تا از این بازیکن استفاده کنیم اما نشد. با این حال کشاورز بازیکنی است که قبولش دارم و تحسینش می کنم.

تسنیم: قبول دارید اگر کشاورز تیم ملی را در ازبکستان و روسیه همراهی نمی کرد شاید امروز شرایط بهتری داشت؟

بله قبول دارم. فکر می کردم در این سفر شرایط بازی را پیدا می کند اما اگر در تهران می ماند شاید مانند قدرت بهادری آمادگی لازم را به دست می آورد. این تصمیم را من گرفتم و تبعات آن را هم قبول می کنم.

تسنیم: در مورد مصطفی نظری چطور تصمیم به کنار گذاشتنش گرفتید؟

من باید یک تصمیم فنی می گرفتم. اذعان می کنم او در دیدار تدارکاتی روسیه عملکرد خوبی در ترکیب نوریکلسکی داشت اما من با مربی او در مورد شرایط آمادگی اش صحبت کردم و در نهایت این تصمیم را گرفتم.

تسنیم: از کار در ایران خسته نشده اید؟

نه اصلاً، اینجا را خیلی دوست دارم. ایران جای خوبی برای کار در فوتسال است شاید یکی از کمبودهای فوتسال رسانه ها هستند که باید زیبایی فوتسال را به مردم یادآوری کنند. اگر شما باشید پشت سر شما اسپانسرها هستند و آنگاه مسیر برای رشد فوتسال همواره است.

حرم امام رضا(ع) پر از انرژی بود

تسنیم: کمی از فوتسال فاصله بگیریم، نقل قولی از شما در مورد زیارت بارگاه امام رضا(ع) در مشهد خواندم و احساس شما بسیار جالب بود.

بله حس معنوی بسیار خوبی بود. شما آنجا باوری را کسب می کنید که سبب می شود به خودت بیایی و خودت را باور کنی. رفتار انسان ها وقتی وارد حرم می شدند خیلی من را تحت تاثیر قرار داد. آن حال و هوای مردم سبب می شود به خودت نگاه کنی و از خود سؤال کنی که رفتارت با مردم و بقیه چطور است. آنجا پر از انرژی بود.

تسنیم: مردم ایران در این زیارت ها آرزویی را طلب می کنند شما هم آنجا چیزی برای خودتان آرزو کردید؟

برای خودم نه. شاید خواستن برای خودم کمی خودبینی باشد و فکر می کنم بهتر است یاد بقیه باشی و برای دیگران آرزو کنی.

تسنیم: یک نکته جالب دیگر در مورد شما این است که هر روز در بوستان جوانمردان نزدیک کمپ تیم ملی مشغول دویدن هستید.

من هر روز از شهران تا پارک را می دوم و برمی گردم. اینگونه احساس ایرانی بودن می کنم، چراکه گاهی جلوی من را در راه می گیرند و آدرس می پرسند. خیلی هم دوست دارم با دویدن تناسب اندامم را حفظ کنم تا بازیکنم بداند من که در کنار او هستم خودم اهل ورزش هستم.

تسنیم: البته خیلی از مربیان که دیگر بازی نمی کنند به مرور اضافه وزن می آورند.

من جزو این گروه نیستم.(با خنده)

تسنیم: تفریحات شما در ایران چیست؟

در مسافرت ها خیلی احساس خوبی دارم. وقتی برای دیدن باشگاه ها به شهرها می رویم، چراکه ایران مناطق دیدنی زیادی دارد.

تسنیم: شاید برای یک مربی که در اروپا زندگی کرده، بودن در ایران آن هم برای چند سال دشوار باشد؟

اگر مربی اینگونه باشد عاشق کارش نیست، چراکه مردم ایران همواره به من محبت کردند. شاید هم برخی بودن من در اینجا را متناقض با کار خودشان بدانند که من این افراد که دوستم ندارند را هم درک می کنم. صبح ها از خواب بیدار می شوم، می دوم، کمی خرید می کنم، بعد در اتاق ساکتی مطالعه می کنم و گاهی هم میهمان دوستان سفارت اسپانیا هستم. البته این برنامه ها همه مربوط به زمانی است که اردو نداریم. شب هم با توجه به اختلاف ساعت زمان خوبی برای تماس با خانواده ام است. ضمن اینکه هر روز دو بازی فوتسال را می بینم، چه بازی های برزیل و اسپانیا باشد و چه لیگ ایران. البته در روزهایی که اردو داریم سرم شلوغ تر است اما سعی می کنم در آن زمان هم ورزش کنم و با خانواده ام تماس داشته باشم.

تسنیم: اکنون که با هم گفت وگو می کنیم پیراهن آل اشپورت بر تن دارید، همان برندی که کارلوس کی روش با آن مشکل دارد، شما چطور؟

مشکلی ندارم. این خارج از کنترل من است.

تسنیم: یعنی شما هم اجباری می پوشید؟

مشکلی با این برند ندارم.

تسنیم: کی روش معتقد است البسه این برند بر کار بازیکنان تاثیر دارد.

تکنولوژی تولید البسه ورزشی خیلی پیشرفت کرده است و بافت آنها به شکلی است که هوا در آن جریان دارد و ارتجاعی است. لباس های تیم ما که کیفیت مناسبی دارد.

حضور بازیکنانمان در لیگ روسیه مهم است

تسنیم: به فوتسال بازگردیم از رفتن ۳ بازیکن تیم ما به روسیه راضی هستید؟

همانطور که گفتم حضور بازیکنان برزیلی کیفیت لیگ روسیه را بالا برده است. چند بازی بازیکنان ایرانی حاضر در لیگ روسیه را دیدم و می دانم که تیم شان در این مسابقات هفتم است. این سطح بالای لیگ این کشور را نشان می دهد که با حضور این بازیکنان توانمند فوتسال ما تیم شان در جایگاه هفتم ایستاده است.

تسنیم: با این حال افتخاری به دلیل خشونت لیگ روسیه نگران مصدومیت آنها بود.

وقتی یک بازیکن خوب آماده بوده و تمرین کرده باشد می تواند در بالاترین سطح بازی کند. مصدومیت در بیشتر زمان ها قابل کنترل نیست. بسیاری از مصدومیت ها در جریان بازی نیست و بیشتر در تمرینات رخ می دهد. مهم این است که آنجا حضور دارند.

تسنیم: در مورد رفتن بازیکنان ایرانی به لیگ های سایر کشورهای آسیایی قائل به اعمال محدودیت هستید؟

اگر به تیم هایی می روند که دنبال قهرمانی نیستند بهتر است که نروند. باید به تیمی بروند که قهرمان شود. به عنوان نمونه یوسفی به تیم شن زن رفته که قهرمان چین شده و می تواند در باشگاه های آسیا بازی کند و این برای اش خوب است یا عباسیان که با چونبوری قهرمان آسیا شد و این خوب است اما در غیر این صورت کمکی به آنها نمی کند. در حال حاضر فدراسیون ژاپن پول می دهد به باشگاه های اسپانیایی تا بازیکنان این کشور در لیگ اسپانیا بازی کنند، چراکه متوجه اهمیت بازی در یک لیگ سطح بالا شدند.

شام با کی روش و اوکتاویو

تسنیم: با کدام یک از مربیان خارجی درون ایران رابطه دوستانه دارید؟

با کارلوس کی روش و مارکو اوکتاویو چند نوبت شام خورده ایم.

تسنیم: رابطه شما با آنها دوستانه است یا کاری؟

با اوکتاویو به دلیل نزدیکی منزل مان ارتباط دارم اما در زمانی که النا مربی تیم بانوان در ایران بود، بیشتر با کی روش دور هم جمع می شدیم و در فدراسیون هم البته یکدیگر را می دیدیم. البته به کی روش علاقه دارم چراکه او سرمربی رئال مادرید بوده، من هم مادریدی هستم و طرفدار رئال.

اتلتیکو قهرمان لالیگا می شود

تسنیم: قهرمان لالیگا رئال است یا آتلتیکو یا بارسلونا؟

اکنون دست اتلتیکو برای قهرمانی بازتر است، چراکه وارد حاشیه های تیم های دیگر نشده است. بارسلونا در قرارداد مسی و نیمار مشکلات حقوقی پیدا کرده و رئال هم به دلیل مصدومیت برخی بازیکنانش به مشکل خورد. این مسائل تاثیرگذار است ولی اتلتیکو بازیکنان کمتری در جام جهانی ۲۰۱۴ دارد و به همین دلیل تمرکزشان برای قهرمانی بیشتر است.

تسنیم: در لیگ قهرمانان اروپا چطور، رئال یا اتلتیکو؟

بایرن مونیخ خیلی قوی است. بازی برگشت رئال در آلمان باقی مانده است و این کمی کار را سخت می کند. من معتقدم مسائل روحی بسیار مهم است. سیمئونه یک جمله دارد که بهترین تیم در زمین تیمی است که در لحظات سخت آرامش بیشتری دارد و این بحثخیلی مهم است.

تسنیم: به موضوع جالبی اشاره کردید این موضوع راجع به بازیکنان ایرانی صدق می کند، شاید بازی گیتی پسند و چونبوری در جام باشگاه های آسیا یک نمونه آن بود، در این مورد با بازیکنان تمرین می کنید؟

بله درست است. من سعی می کنم با بازیکنان صحبت کنم و حتی با آنها تمرین کنم. گاهی اسکوربرد را روشن می گذاریم که بازیکنان به آن عادت کنند اما بهترین تمرین بازی است که بتوانیم شرایط بازیکنان را متوجه شویم.

تسنیم: حرف آخر.

ما می رویم عنوانی که دو سال پیش از دست دادیم را کسب کنیم و ایران را به جایگاهی که حقش است برسانیم. آمدن شما این اهمیت را دارد که به همه یادآوری کنیم هدف ما چه اهمیتی دارد ولی اصلا نگران نیستیم و باید خوب تمرین کنیم.

گفت و گو از: میلاد حجت الاسلامی و علیرضا محرمی

انتهای پیام /

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار