حاشیه دیدار استقلال و نفت تهران
تشویق برهانی از سوی هواداران / آسیب دیدگی شدید نوری از ناحیه بینی
دو بازیکن تیم فوتبال استقلال که امروز در لیست ۱۸ نفره قرار نداشتند در بین دو نیمه در رختکن حاضر شدند.

به گزارشخبرگزاری فارس، استقلال و نفت تهران در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه به مصاف یکدیگر رفتند.
این دیدار در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید.
*نیمه دوم همانند نیمه اول با ۴ دقیقه تاخیر نسبت به سایر دیدارها آغاز شد.
*اعضای کادرفنی تیم ملی نونهالان فوتبال با حضور در ورزشگاه این بازی را از نزدیک مشاهده می کنند.
*ایمان مبعلی و امیر عرب یکی از معاونان باشگاه استقلال در جایگاه ویژه حضور دارند.
*ایمان مبعلی و مهرداد اولادی بین دو نیمه به رختکن رفتند. البته ایمان مبعلی نمی تواند در لیگ برای استقلال بازی کند.
*بوبکر کبه که در بین دو نیمه برای گرم کردن در زمین مانده بود با بازیکنان نفت تهران برخورد بسیار صمیمی ای داشت.
*موقع رفتن دو تیم به رختکن آرش برهانی از سوی هواداران مورد تشویق قرار گرفت. مهاجم استقلال برای هواداران استقلال دست تکان داد. برهانی در این بازی نیمکت نشین است.
*علیرضا بیرانوند که در این بازی پیراهن قرمز به تن داشت همانند نیمه اول با واکنش هواداران استقلال روبه رو شد.
*دآ کروز و گاسپار مربیان تیم ملی فوتبال ایران در بین دو نیمه به جایگاه خبرنگاران آمدند و مورد پذیرایی قرار گرفتند.
*در صحنه ای وقتی توپ به اوت رفت امیر قلعه نویی چند روپایی زد که مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
*هواداران استقلال وقتی متوجه شدند پرسپولیس و فولاد گلزنی کرده اند از این مسئله ناراحت شدند.
*در صحنه ای وقتی یکی از بازیکنان استقلال درون محوطه جریمه نفت تهران سرنگون شد توپ به بیرون رفت و داور به نشانه اوت در سوت خود دمید. هواداران استقلال که فکر می کردند داور به نشانه پنالتی سوت زده خوشحالی کردند که سپس متوجه اشتباه خود شدند.
*در حالی که بازی در جریان بود در اقدامی جالب هواداران استقلال علی فتح الله زاده را مورد تشویق قرار دادند که دلیل این کار مشخص نبود.
*در نیمه اول امیرحسین صادقی شوتی زد که به دوربین صداوسیما برخورد کرد.
*در چند صحنه داور مسابقه به نیمکت نشینان نفت تهران تذکر داد.
*تبلیغ روی پیراهن نفت تهران با قلم قرمز کاشی پرسپولیس است که این مسئله در نوع خود جالب است.
*پژمان نوری در یکی از صحنه ها با آسیب دیدگی از ناحیه بینی روبرو شد که به نظر می رسید بینی او با شکستگی روبرو شده و کادرفنی تیم استقلال در این صحنه انتظار داشتند که داور اعلام پنالتی کند. بینی نوری با خونریزی همراه شد.
*تعداد هواداران اکنون ۱۸ هزارنفر است.
* تیموریان در ورزشگاه آزادی حضور دارد.
انتهای پیام / ی