هفته بیست و هشتم بوندس لیگا

توقف قهرمان بوندس لیگا و تساوی یاران داوری

خبرگزاری تسنیم: در شبی که بایرن مقابل میهمانش، هوفنهایم با نتیجه تساوی متوقف شد تیم فوتبال اینتراخت برانشوایگ با یک امتیاز خانه لورکوزن را ترک کرد.

توقف قهرمان بوندس لیگا و تساوی یاران داوری

به گزارشخبرگزاری تسنیم، در هفته بیست و هشتم لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های آلمان موسوم به بوندس لیگا شب گذشته(شنبه) بایرن مونیخ، قهرمان زودهنگام فصل در ورزشگاه آلیانتس آره نا پذیرای هوفنهایم بود که ۲ تیم در پایان به تساوی ۳ بر ۳ رضایت دادند. برای باواریایی ها کلودیو پیزارو(۳۱ و ۴۰) و ژردان شاقیری(۳۴) گلزنی کردند و در مقابل دروازه شان توسط آنتونی مودسته(۲۳)، سجاد صالیحوویچ(۴۴) و روبرتو فیرمینو(۷۵) باز شد.

اینتراخت برانشوایگ هم در شبی که دنیل داوری، سنگربان ایرانی خود را در درون دروازه داشت در خانه بایرلورکوزن به نتیجه تساوی یک بر یک رسید و با یک امتیاز به خانه بازگشت. برای برانشوایگ کِن ریچل(۴۷) و برای لورکوزن استفان کیسلینگ(۵۳ - پنالتی) گلزنی کردند. لورکوزن با این نتیجه ۴۸ امتیازی شد و تغییری در جایگاه چهارمی اش به وجود نیامد، برانشوایگ هم با این تساوی ۲۲ امتیازی شد و همچنان در قعر جدول ۲۰ تیمی بوندس لیگا جای دارد.

دورتموند هم موفق شد ۳ بر ۲ بر میزبانش، اشتوتگارت غلبه کند. در این دیدار مارکو رویس با گل هایی که در دقایق ۳۰،۶۸ - پنالتی و ۸۳ به ثمر رساند هت تریک کرد تا زردپوشان وستفالن با ۵۵ امتیاز به مکان دوم جدول بوندس لیگا بازگردند. اشتوتگارت هم که از دقیقه ۶۷ در پی اخراج جورج نیدرمایر ۱۰ نفره به بازی ادامه می داد توسط کریستین گنتنر(۹) و مارتین هارنیک(۱۹) به گل رسید.

در سایر دیدارهای برگزارشده هم نتایج زیر رقم خورد:

ماینتس ۳ – آگزبورگ صفر

ولفسبورگ ۲ - اینتراخت فرانکفورت یک

فرایبورگ ۳ - نورنبرگ ۲

پرونده هفته بیست و هشتم بوندس لیگا عصر امروز و امشب(یک شنبه) با ۲ دیدار بسته خواهد شد که در نخستین بازی بورسیا مونشن گلادباخ در خانه خود به مصاف هامبورگ می رود و در آخرین جدال هفته هانوفر میزبان وردربرمن خواهد بود.

در حال حاضر بایرن مونیخ با ۷۸ امتیاز صدرنشین رقابت های بوندس لیگاست و قهرمانی خود در فصل جاری را هفته گذشته مسجل کرده است. پس از بایرن تیم های بورسیا دورتموند و شالکه به ترتیب با ۵۵ و ۵۴ امتیاز در مکان های دوم و سوم جدول قرار دارند.

انتهای پیام /

ارسال نظر

خبر‌فوری: حذف شرط «قدمت بنا» در پرداخت وام مسکن